У Львові доцента університету впіймали п’яним за кермом

Новини 14 Червня, 2023 243

У Львові доцента університету впіймали п’яним за кермом

Інцидент стався поблизу львівського цирку

У вівторок, 13 червня, близько 23:00 на вулиці Городоцькій у Львові патрульна поліція зупинила автівку Skoda Octavia, водій якої був у стані алкогольного сп’яніння. За інформацією, наданою громадською організацією «Pitbull Lviv», за кермом перебував доцент Львівського державного університету внутрішніх справ, ексчиновник Львівської ОДА Микола Довба.

У патрульній поліції Львова в коментарі Tvoemisto.tv не називають прізвища, однак повідомили про факт затримання 69-річного чоловіка 13 червня на вулиці Городоцькій.

«Близько 23 години поблизу цирку патрульні поліцейські склали протокол за керування в нетверезому стані на 69-річного водія автомобіля Skoda Octavia. Далі справою займатиметься суд, який встановить, чи було здійснено правопорушення», – прокоментували у патрульній поліції Львова.

Інформацію про те, що затриманим виявився Микола Довба також підтвердили в правоохоронних органах виданню zaxid.net.

За інформацією на офіційному сайті ЛьвДУВС, Микола Довба є кандидатом економічних наук та доцентом кафедри менеджменту, а також працює провідним фахівцем відділу планування. Окрім цього, чоловік працював начальником Державної Податкової служби Яворівського району (1996-2003) і головою Яворівської РДА (2003-2005 та 2010-2011), був депутатом Яворівської райради від «Партії регіонів», згодом керівником департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА

Коментарі

Позначки: