У Львові досі не запрацювала робоча група щодо облаштування стрілецького тиру

Новини 18 Серпня, 2022 27

У Львові досі не запрацювала робоча група щодо облаштування стрілецького тиру

У Львові під час засідання комісії архітектури, містобудування та розвитку територій спільно з колегами-депутатами підтримали питання щодо надання у постійне користування земельної ділянки для закладу освіти на вулиці Плуговій.

Про це повідомив голова комісії Олексій Різник, пише Четверта студія.

“Чому це важливо⁉️

Насамперед таким чином ми зменшили фінансове навантаження на установу, адже замість орендної плати, яка може зростати заклад буде сплачувати лише земельний податок, його розмір визначається законом.

Також, доки ця організація є закладом освіти вона може безстроково використовувати надану земельну ділянку.

Ще одне важливе рішення стосується об‘єкту комунальної власності ЛМР на вулиці Академіка Є.Лазаренка. Будівля, що там розташована перебуває на балансі одного з комунальних підприємств втім не використовується. Відтак разом з колегами вирішили звернутися до Департаменту гуманітарної політики, щоб там напрацювали пропозиції щодо облаштування у цій споруді соціального об‘єкту.

Також розглянули питання щодо внесення змін до ухвали Львівської міської ради від 17.02.2022.

Йдеться про надання дозволу ЛКП «Спортресурс» на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у с. Великі Грибовичі та с. Малехів. Там планується облаштування стрілецького тиру. Втім не всі місцеві мешканці «за» цей об’єкт.

Крайнього пленарного засідання міський голова Львова ініціював створення робочої групи для детальнішого вивчення питання та доручив Управлінню земельних ресурсів відшукати альтернативні ділянки для облаштування стрільбища.

Однак за понад 5 місяців робоча група не запрацювала, а інші земельні ділянки, які придатні для такої діяльності у міській не запропонували!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,