У Львові дошкільнят годували фальсифікованим вершковим маслом

Новини 13 Грудня, 2019 690

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові виявили фальсифіковане вершкове масло в дошкільних закладах.

Як пише «Четверта студія», про вилучення фальсифікованого продукту з обігу закладів дошкільної освіти у Львові повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Як зазначається, під час здійснення планового заходу контролю закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №33 Львівської міської ради  міським управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області було проведено відбір зразків масла вершкового селянського 72,6% жиру виробництва ДП «Старокостянтинівський молочний завод» (партія 01), постачальник ПП «Товарна База».  За результатами лабораторних досліджень ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» у маслі встановлено наявність рослинного жиру.

Прийнято Рішення про вилучення з обігу масла вершкового селянського 72,6% жиру виробництва ДП «Старокостянтинівський молочний завод»  у закладах дошкільної освіти у Львові.

На адресу управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради направлено рекомендаційного листа щодо призупинення закупівлі масла вершкового селянського 72,6% жиру до закінчення проведення розслідування.

Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області вживаються заходи щодо недопущення подальшого обігу фальсифікованої продукції.

 

Коментарі

Позначки: , ,