У Львові до залізничного вокзалу курсує маршрутка без днища (ВІДЕО)

Новини 11 Березня, 2019 119

Скриншот відео

«Труп на колесах», – так охрестили у соцмережах один з автобусів, який курсує на маршруті №42 у місті Львові.

Як йдеться у дописі Taras Shotik, у маршрутному таксі «арка над лівим заднім колесом не просто ржава, вона зіржавіла наніц – її фізично немає. Відповідно, пасажири реально ризикують на ходу провалитися на колесо».

Скриншот/Facebook

Коментарі до допису. Скриншот/Facebook

«Маршрут № 42, 9 березня. Арка над лівим заднім колесом не просто ржава, вона зіржавіла наніц – її фізично немає. Відповідно, пасажири реально ризикують на ходу провалитися на колесо. Щоб цього не трапилось, дірку в підлозі заклали гумових килимком рештки підлоги зміцнено якоюсь пластиною на болтах, а ряд сидінь над колесом поставили на кутник, приварений до залишків кузова, які ще не зіржавіли. Наскільки надійною є ця конструкція, можете уявити самі.

Направду, в мене навіть немає питань до водія, в мене питання до тих, хто б мав контролювати безпеку пасажироперевезень. Панове, скільки ми, мешканці Львова, маємо платити, щоб безпека та комфорт перевезень у нас були хоч на рівні середньої африканської країни? Може, треба закласти в тариф гроші на вітамінчики для зору для транспортної інспекції (чи хто у нас цим займається)?! Це ж яким сліпим треба бути, щоб не побачити діри в підлозі (чи за цю сліпоту хтось вам на лапу “відкашляв”?)

P.S. Власне, щодо африканської країни, я не перебільшую: якось у маршрутці познайомився із нігерійськими студентами. Гарна, кажуть, у нас країна, тільки от маршрутки – жахливі… Отак і живемо», – йдеться у дописі Taras Shotik.

Ілюстрація: eway.in.ua

У соцмережах також наголошується, що даним маршрутом користується велика кількість студентів «Львівської Політехніки» та городян, які їдуть на залізничний вокзал та Привокзальний ринок, отож «автобуси завжди напхані під зав‘язку».

ТРУП НА КОЛЕСАХ: МАРШРУТКА СМЕРТІ У ЛЬВОВІМаршрут № 42, 09.03.2019. Арка над лівим заднім колесом не просто ржава, вона зіржавіла наніц – її фізично немає. Відповідно, пасажири реально ризикують на ходу провалитися на колесо. Щоб цього не трапилось, дірку в підлозі заклали гумових килимком (із глаз долой – із сєрдца прочь 🙂 ), рештки підлоги зміцнено якоюсь пластиною на болтах, а ряд сидінь над колесом поставили на кутник, приварений до залишків кузова, які ще не зіржавіли. Наскільки надійною є ця конструкція, можете уявити самі.Направду, в мене навіть немає питань до водія, в мене питання до тих, хто б мав контролювати безпеку пасажироперевезень. Панове, скільки ми, мешканці Львова, маємо платити, щоб безпека та комфорт перевезень у нас були хоч на рівні середньої африканської країни? Може, треба закласти в тариф гроші на вітамінчики для зору для транспортної інспекції (чи хто у нас цим займаєься)?! Це ж яким сліпим треба бути, щоб не побачити діри в підлозі (чи за цю сліпоту хтось вам на лапу "відкашляв"?)P.S. Власне, щодо африканської країни, я не перебільшую: якось у маршрутці познайомився із нігерійськими студентами. Гарна, кажуть, у нас країна, тільки от маршрутки – жахливі… Отак і живемо.

Опубліковано Taras Shotik Субота, 9 березня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,