У Львові до прибирання снігу обіцяють залучити альпіністів (ВІДЕО)

Новини 22 Лютого, 2021 541
У Львові величезна булулька може травмувати людей. Фото: Andriy Syrvatka

У Львові величезна булулька може травмувати людей. Фото: Andriy Syrvatka

У Садового думають, що на вулицях Львова працює 1541 двірник

Комунальні служби продовжують роботи з очищення міста від снігу. Як розповів Владислав Іванов, начальник управління житлового господарства ЛМР, зараз на вулицях працює більше 80 одиниць техніки та 1541 двірник. Також до робіт з ліквідації бурульок та снігових нависань із дахів будинків орендують 9 вишок і залучають альпіністів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«Усі комунальні служби працюють в інтенсивному режимі. На вихідних ліквідовували бурульки, чистили дахи від снігу. Станом на сьогодні працює 52 бригади, які займаються очищенням дахів. Маємо також 9 орендованих вишок і залучаємо альпіністів. Території, де є небезпечні нависання, обгороджуємо сигнальною стрічкою. Сьогодні вже опрацювали 350 будинків.

Також чистимо вулиці, хідники, зупинки. Оскільки є потепління, то займаємося ще розчищенням дощоприймачів, щоб вода добре сходила. Зараз на вулицях працює більше 80 одиниць техніки та 1541 двірник. Залучаємо й додаткових робітників”, — розповів Владислав Іванов.

За його словами, за вихідні було приблизно 25 звернень на «Гарячу лінію» міста щодо небезпечних нависань з дахів. Ці звернення оперативно брали в роботу.

Коментарі

Позначки: , ,