У Львові для поселення у готель буде потрібен ПЛР-тест (ВІДЕО)

Новини 17 Жовтня, 2021 404

На Львівщині від коронавірусу вакцинують прикордонників, фото Львівський прикордонний загін

З 1 листопада

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко розповів, у якому форматі зможуть працювати промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, заклади громадського харчування, перукарні та салони краси.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, серед основних вимог – вакцинація або наявність негативного ПЛР-тесту для працівників та не більше 50% заповнення торгових площ.

«Перед прийняттям рішень ми мали декілька зустрічей з представниками бізнесу зокрема тих, кого це буде стосуватись: ринків, торгових центрів, закладів громадських харчувань тощо.

Якщо говорити про ринки, то вони продовжують працювати за наступних вимог. З понеділка, 18 жовтня, працюватимуть лише ті, де є 100% вакцинованих працівників і є додаткові вимоги до відвідувачів, зокрема 1 людина на 10 м2 та 50% заповненості. Також має бути контроль на вході та виході. Хочу також анонсувати, що з 1 листопада заходи будуть ще жорсткішими, тобто пускатимуть лише тих, хто має лише сертифікат або негативний ПЛР-тест, зданий протягом останніх 72 годин.

Якщо говорити про торгові центри, то також з 18 жовтня продовжать працювати ті заклади, які мають 100% вакцинації і вимоги до відвідувачів є наступними: 1 людина на 10 м2, обов’язковий масковий режим, контроль кількості людей на вході. З першого листопада, знову ж таки, до цих закладів для відвідувачів вводяться обмеження, що вони мають мати обов’язкову вакцинацію або негативний ПЛР-тест.

Заклади громадського харчування теж з понеділка продовжують працювати лише ті, які мають вакцинованих 100% персоналу і вимоги для відвідувачів: не більше ніж 50% заповненості залу, 4 людини за столиком, 1,5 м відстань між столиками. З першого листопада також будуть додаткові вимоги: пускатимуть лише тих, хто матиме вакцинацію, або негативний ПЛР-тест. Режим роботи – до 23:00 години.

Також я хочу звернути увагу на обмеження, які вступають в дію до магазинів. Зокрема, продовжують працювати тільки ті, що мають 100% вакцинацію, і вимоги для відвідувачів: 1 людина на 10 м2, масковий режим, а також контроль перебування у закладі.

Те ж саме стосується салонів краси, перукарень та сфери послуг. Продовжують працювати тільки ті, хто є вакциновані. З 1 листопада вступають в дію обмеження для відвідувачів, які мають мати з собою сертифікат або негативний ПЛР-тест. Готелі та хостели – аналогічно», – розповів перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Коментарі

Позначки: ,