У Львові депутати прийняли програму “Чисте місто”

Новини 10 Липня, 2021 98

У сесійній залі Львівської міськради нарешті завершився ремонт, фото Христина Процак

На пленарному засіданні Львівської міської ради 46 депутатів проголосували за ухвалу «Про затвердження Програми «Чисте місто» на 2021-2023 роки».

Про це інформує депутатський портал ЛМР, пише Четверта студія.

Начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик поінформувала про те, що програма розроблена з метою розвитку екологічної освіти та поширення культури поводження з відходами у закладах освіти Львівської міської територіальної громади.

«Програма передбачає навчання для вчителів про сортування твердих побутових відходів, проведення різноманітних ігор та занять для наших учнів, а також придбання контейнерів для роздільного сортування твердих побутових відходів», – зазначила Зоряна Довганик.

Голова постійної комісії освіти та науки Львівської міської ради Вікторія Христенко зауважила: «Якщо ми починаємо будувати сміттєпереробний завод, то сортувати сміття треба вчити наших дітей змалку».

Депутатка Львівської міської ради, заступниця голови постійної комісії екології природокористування та енергозбереження Львівської міської ради Марія Чижишин розповіла, що робота над просвітницькою програмою «Чисте місто» тривала близько півроку. Тепер розпочнеться праця над підготовкою якісного матеріалу з її реалізації.

Коментарі

Позначки: ,