Новини

У Львові чиновники заявляють, що не можуть очистити місто від покинутих автомобілів (ФОТО)

У Львові городяни скаржаться на сотні покинутих автомобілів, які роками стоять на вулицях міста і на прибудинкових територіях багатоповерхівок. Нарікають, що «металобрухт» становить потенційну небезпеку дітям уламками скла та «невідомим вмістом» у салонах автівок, якими можуть користуватися «закладчики наркотиків». Також зазначають,у місті складнощі з паркувальними місцями, а покинуті автомобілі роками займають місця.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

24 січня у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Vasyl Kobylynets написав: «проспект Червоної Калини, 123 – стоїть багато років розбитий «Запорожець», вже вибиті вікна і всередині купа сміття. Чи не повинні міські служби забирати такі автомобілі?»

У відповіді на звернення, у ЛМР повідомили, що «в Управлінні безпеки міста ЛМР повідомили, що евакуація даного автомобіля неможлива, оскільки згідно зі ст.265-4 КУпАП, авто не створює суттєвої перешкоди дорожньому руху».

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Як раніше повідомляли у Львівській міській раді, покинуті автомобілі з вулиць міста  планують евакуйовувати на штрафмайданчик.

Як повідомлялося, вулиці Львова вирішили почистити від побитих і заіржавілих авто. У Львові почали евакуйовувати автомобілі, які роками стоять на вулицях. Перші в черзі – машини, які припарковані з порушеннями. У районних адміністраціях склали перелік автомотлоху: перш ніж забирати занедбані авто, про це через мас-медіа попереджали автовласників.

Як повідомлялося, у Львові біля «Вернісажу» стоять машини-склади.

У Львові покинуті автомобілі різних марок та років випуску є на багатьох вулицях міста, а міська влада не поспішає очистити вулиці від «старого автомотлоху» чи, приміром,  залишених власниками автомобілів, які «місяцями чи роками мають на вулиці безкоштовне парко місце».

Архівне відео

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

9 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

10 години тому