У Львові чиновник Садового порушив ПДР і побив водія на дорозі (ФОТО)

Новини 29 Грудня, 2020 569

У Львові чиновник Садового порушив ПДР і побив водія на дорозі

У понеділок вечором у Львові на вулиці Київській стався інцидент, в ході якого водій автомобіля “BMW” після порушення ПДР і зауваження іншого водія його вдарив. Як виявилось, порушником був директор ЛКП «Спортресурс», одного з підприємств структурного підрозділу Львівської міської ради.

Про це розповіла на сторінці “Варта-1″ у Facebook очевидиця події Лілія Бедрій-Фертсак, пише Четверта студія.

“Сьогодні, мій чоловік, повертаючись з роботи був побитий створінням, котре думало, що якщо авто на нього не зареєстроване, то його не ідентифікують, він помилився “ВС6700ІА”. Ідентифіковано: Самотій Ігор Григорович, директор ЛКП «Спортресурс». Отже, о 17 годині, їдучи по вулиці Київська, в сторону вулиці Сахарова, в лоб, обганяючи стоячий на зупинці трамвай і авто за ним (бо він ж найрозумніший), він вперся в наше авто, почав махати руками і кричати, щоб його пропустили, чоловік його не пропустив. Самотій вийшов з свого авто, підійшов до нашого і почав агресивно доводити, що його мають пропустити, на що чоловік відповів, що він не пропустить, бо той порушує ПДР, після словесної перепалки, Самотій наніс 3 удари в лице чоловіку (котрий не виходив з авто, лише відкрив вікно) після чого сів в своє авто і заднім ходом поїхав з місця події. Побої знято, заяву в поліцію написано”, – написала жінка, додавши фото.

Станом на сьогодні у ЛМР відреагували на подію та звільнили чоловіка.

“Працівника структурного підрозділу Львівської міської ради звільнено за грубу і некоректну поведінку. Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення. Правову оцінку цього інциденту нададуть провоохоронні органи.” – повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,