У Львові чоловік отримав смертельні опіки під час спалювання трави

Новини 08 Квітня, 2020 482

Фото ілюстративне.

Трагедія на Левандівці

У Львові під час спалювання сухої трави, отримав опіки тіла і помер чоловік.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту львівської ОДА повідомили, що  7 квітня близько 12:30 год., у м. Львові, по вул. Роксоляни, 31 (Левандівка), на відкритій території виникла пожежа сухої трави. Під час ліквідації пожежі виявлено 65-річного постраждалого, мешканця міста Львова, який отримав опіки 80 % тіла і під час транспортування в лікарню помер в машині швидкої медичної допомоги.

Обставини події встановлюються.

Як повідомлялося, на Львівщині з’явився заповідний об’єкт – “Торфовище Білогорща”. Сесія обласної ради ухвалила рішення «Про оголошення ландшафтного заказника місцевого значення «Торфовище Білогорща» загальною площею 92,0 га в межах Львівської міської та Зимноводівської сільської рад”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що природно-заповідний об’єкт створено для збереження унікальних торфово-болотних комплексів на Головному європейському вододілі з найглибшим у регіоні заляганням покладів торфу. З ініціативою створити заказник виступили жителі Львова (житлові масиви Білогорща, Рясне, Левандівка).

Торфовище Білогорща — ландшафтний заказник місцевого значення в Україні. Розташований у Залізничному районі міста Львова, при північних околицях мікрорайонів Білогорща і Левандівка, на землях Львівської міської ради та (частково) Зимноводівської сільської ради. Площа 92 га. Статус присвоєно згідно з рішенням сесії Львівської облради за жовтень 2019 року. Створений з метою збереження унікальних торфово-болотних природних комплексів у верхів’ях Білогірського потоку (права притока річки Зимна Вода) з найглибшим у регіоні заляганням покладів торфу. Через територію заказника проходить Головний європейський вододіл.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,