У Львові чоловік обстріляв подвір’я

Новини 24 Липня, 2020 367
У Львові чоловік обстріляв подвір’я. Фото: відкриті джерела.

У Львові чоловік обстріляв подвір’я. Фото: відкриті джерела.

Правоохоронці нагадують про кримінальну відповідальність, передбачену за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

В ніч на 23 липня, близько 00.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків на вулиці Сластіона у Львові про чоловіка, який у дворі між будинками здійснив постріл з невідомої зброї.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, патрульні поліцейські, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який мав з собою зброю, схожу на травматичний пістолет. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 30-річний львів’янин, мешканець сусіднього будинку.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , ,