У Львові чоловік напав на поліцейського (ФОТО)

Новини 11 Січня, 2022 199

Фото Андрій Ляхович

За скоєне 36-річному львів’янину, який вчинив насильство щодо своєї матері та завдав тілесних ушкоджень поліцейському, котрий прибув на виклик, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі

Повідомлення про домашнє насильство, яке відбувається у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Чигиринській у Львові, надійшло у поліцію 10 січня близько 14.00.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхала група сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Львівського районного управління поліції №2. На місці події правоохоронці встановили, що 36-річний мешканець квартири, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт та насильство щодо своєї матері.

Під час встановлення обставин події чоловік поводився неадекватно та агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців, натомість несподівано напав на одного з поліцейських та спричинив йому тілесні ушкодження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Позначки: , ,