У Львові через ремонт Шевченка перекриють ділянку дороги для руху (ФОТО)

Новини 03 Травня, 2023 328

Для проведення робіт в рамках реконструкції вул. Шевченка від завтра, 4 травня, відбудеться перекриття руху транспорту на відрізку від вул. Турянського до вул. Бортнянського, тобто ділянка від вул. Турянського до вул. Я. Мудрого буде непроїзною для руху авто, також буде перекритий виїзд на вул. Шевченка з вул. Бортнянського та вул. Яцкова.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

На перекритому відрізку від вул. Турянського до вул. Я. Мудрого виконуватимуть наступні роботи:

◾влаштування конструктивних шарів вулиці з асфальтобетонного покриття

◾підняття люків та дощоприймальних решіток до рівня верхніх шарів асфальтобетонного покриття

◾монтаж контактної мережі

◾монтаж зовнішнього освітлення

◾влаштування шару рослинного ґрунту на зелених зонах

◾нанесення дорожньої розмітки

До речі, сьогодні роботи з влаштування нижнього шару асфальту стартували на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. На цьому відрізку ведуться активні роботи і минулого тижня підрядна організація завершила монтувати колії, а тепер приступила до укладання нижнього шару асфальту на проїзній частині дороги.

➡ Згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху, погодженою Управлінням патрульної поліції у Львівській області, вул. Шевченка перекривається від вулиці Бортнянського до вул. Турянського, проїзд вул. Яцкова на вул. Шевченка та вул. Бортнянського на вул. Шевченка буде заборонений. Особливість – вул. Турянського одностороння, вона розвертається в протилежну сторону в напрямку руху на вул. Золота – а вже з неї рух в сторону вул. Єрошенка чи вул. Клепарівської. Об’їзд до центру міста ➡ вул. Турянського – Золота, вул. Юнаківа – Бортнянського – Б. Міхновських. Об’їзд від центру міста ➡ вул. Клепарівська – Золота – Єрошенка.

Проїзд з вул. Скляної буде відкрито 26 травня, а ділянку від вул. Турянського до вул. Я. Мудрого відкриють для руху транспорту в кінці травня на початку червня.

Водії, візьміть до уваги дану інформацію при плануванні своїх поїздок. І перепрошуємо за тимчасові незручності!

Коментарі

Позначки: