У Львові через несправні маршрутки створюються корки на дорогах (ФОТО)

Новини 20 Травня, 2020 903

Фото: Ольга Ленишин/ФБ

У Львові на лінію випускають несправні маршрутки.

Як пише “Четверта студія”, на сторінці РяснеNEWS у ФБ Ольга Ленишин повідомила, що експериментальна маршрутка  №49, яка почала курсувати з 14 травня, була випущена на лінію несправною. 

“Наш “експеримент”  (з кінцевою в Рясне-1) вже доїздився. Ще зранку маршрутка була випущена на лінію несправною. Все для людей. Тому і корки на Шевченка, стоїть біля переїзду”,- зазначається у дописі Ольги Ленишин під світлинами з місця події.

 

Фото: Ольга Ленишин/ФБ

 

 

Як повідомлялося, з 14 травня  й на час карантину запроваджується експериментальний автобус, який курсуватиме з мікрорайону Рясне-1 за маршрутом № 49. Рейси виконує автобус, який має 52 сидячі місця. На час карантину і до відновлення приміських маршрутів в години-пік експериментальний автобус курсуватиме за маршрутом № 49, але матиме кінцеву зупинку в мікрорайоні Рясне-1. Автобус вирушатиме із зупинки вул. Стельмаха в мікрорайоні Рясне-1 о 06.35 та о 08.15 год. Наразі це два експериментальні рейси, а збільшення їхньої кількості залежатиме від пасажиропотоку.

Довідково. Рясне — місцевість Львова, яка поділяється на два житлових мікрорайони (масиви) — Рясне-1 і Рясне-2 та розташована у Шевченківському районі Львова.

 

Коментарі

Позначки: , ,