У Львові частину Парку культури обмежать для відвідувачів

Новини 09 Вересня, 2021 769

У Львові частину Парку культури обмежать для відвідувачів

У Львові у зв’язку з організацією та проведенням корпоративного заходу компанії SoftServe у п’ятницю 10 вересня, у період з 21.00 8.09.2021 до 21.00 11.09.2021 доступ до частини території Парку Культури буде тимчасово обмежений для відвідувачів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Парк культури.

Зазначається, що центральна алея, Верхня алея і Містечко атракціонів обмежені в доступі не будуть.

“Щиро просимо вибачення за ці тимчасові незручності!”, – йдеться у повідомленні.

“Львів’яни та гості міста, сусіди Парку Культури та всі, хто збирався провести п’ятницю та суботу тут. Ми перепрошуємо за незручності, які можуть у вас виникнути через святкування нашого Дня компанії. Проте парк не зачиняється повністю — головна алея та, зокрема, атракціони будуть доступними для вас і працюватимуть у звичному режимі.

Ми дуже довго чекали можливості зібратися разом з усіма львівськими працівниками нашої компанії в одному місці, а це понад 4 000 людей. Ми, як і ви, натхненні чудовими подіями та фестивалями, які відбуваються в центральному парку нашого міста, обрали саме цю локацію. Тому дуже сподіваємося на ваше розуміння

Ми проведемо захід згідно з усіма нормами безпеки та в межах часових рамок, передбачених керівництвом парку. А також якнайшвидше приберемо сцену та всі інші елементи святкування”, – повідомила у коментарях компанія SoftServe.

Коментарі

Позначки: ,