У Львові будинки в історичному центрі міста заполонили щурі (ВІДЕО)

Новини 15 Березня, 2020 1 522

Скриншот відео/Гаряча лінія міста Львова

Гризуни бігають у під’їзді та внутрішньому дворику будинку на вул. Коперника

У центрі Львова в житловому будинку розплодилися щурі. Городяни закликають владу міста вжити заходи, щоб позбутися гризунів, які вільно розгулюють у внутрішньому дворику, де гуляють малі діти.

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Orest Pidhanyuk.

“Вул. Коперника 12. Прошу провести якісну дератизацію. Звертався до вас десь місяць тому, прийшла жіночка, і кинула в підвалі декілька таблеток. В інший підвал не ходила. Проблема не вирішена. Прикріпляю відео нічних “гостей”. Таких красенів багато бігає у внутрішньому подвір’ї де гуляють малі діти”, – зазначається у зверненні під відео з місця події.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

 

Вул. Коперника 12. Прошу провести якісну дератизацію. Звертався до Вас десь місяць тому, прийшла жіночка, і кинула в підвалі декілька таблеток. В інший підвал не ходила. Проблема не вирішена. Прикріпляю відео нічних "гостей". Таких красенів багато бігає у внутрішньому подвір'ї де гуляють малі діти. Дякую.

Опубліковано Orest Pidhanyuk Пʼятниця, 13 березня 2020 р.

Як повідомлялося, у центральній частині Львова з’явилася велика кількість щурів.

“Вул. Федорова, біля 20 будинку.  Нашестя щурів.  Такої кількості гризунів ще не бачила ніколи. Періодично телефоную в Львівське комунальне підприємство “Старий Львів” де мені відповідають : «пані, ну та там смітники,що ми вам зробимо»! Телефонувала на всі контакти які мені давали, реакції жодної , створювала електрону петицію, через недостатню кількість голосів, реакції «0»! Реально страшно заходити в під’їзд! Щурі не бояться ні крику, жодних відлякувань, я вже не говорю про те які інфекції вони за собою носять!”,- зазначається у  тексті звернення  Саша Новікова Опікула  на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Коментарі

Позначки: , , , , , ,