У Львові буде новий тролейбусний маршрут

Новини 08 Серпня, 2019 107

Фото: Кременчуцьке Громадське ТБ

У Львові з’явиться нова тролейбусна лінія.

Як повідомляє LV, на облаштування нової тролейбусної лінії у Львові зі сполученням від вул. Миколайчука до Голосківське кладовище влада міста планує витратити близько 93 млн грн..

Як зазначається, минулого тижня у Львові почалися роботи з масштабної реконструкції ділянки дороги від вулиці Пилипа Орлика до Голосківського цвинтаря вздовж вулиці Миколайчука. На лінії прокладуть нові інженерні мережі, оновлять покриття проїжджої частини та тротуарів і побудують розвинену інфраструктуру нового тролейбусного маршруту.

У тендері на проведення ремонтних робіт перемогло приватне підприємство “Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління No 1”. Починаючи з 27 липня, на будмайданчику тимчасово зупинений рух автомобільного транспорту.

Усього планується облаштувати 1,6 кілометра дорожнього полотна. На лінії відновлять каналізаційну, водовідвідну та водопровідну системи, установлять хідники на узбіччі, зону паркування, розворотне кільце та зупинки тролейбуса. На контактну мережу планується витратити понад 20 млн грн. По це журналістам повідомив заступник мера міста Сергій Бабак.

Загальні витрати на ремонтні роботи складуть 93 млн грн. З цієї суми 10 млн грн були спрямовані на покриття асфальтом 240 м ділянки та установку 400 м каналізації вже цього року.

Орієнтована дата завершення реалізації проекту – грудень 2020. Проте в разі сприятливих погодних умов відкрити вулицю Миколайчука вдасться раніше.

 

Коментарі

Позначки: ,