У Львові біля входу в парк облаштують пішохідний перехід

Новини 14 Лютого, 2024 62

На вулиці Січових Стрільців

У Львові на вул. Січових Стрільців біля входу в парк ім. Івана Франка буде новий пішохідний перехід. Відтак, мешканцям та гостям міста буде простіше потрапити з центральних вулиць у парк чи навпаки. Рішення про його облаштування затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Як наголосив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, місце для облаштування було вибрано спільно з поліцією так, щоб перехід відповідав усім нормам та був безпечним і зручним.

«Зараз, щоб перейти з вул. Дорошенка в парк, або навпаки, людям потрібно скористатися двома переходами – на вул. Січових Стрільців та на вул. Університетській. А з новим переходом дорогу потрібно буде перейти лише один раз і по більш очевидній траєкторії.

Зауважу, що на виході з парку існуючий перехід через вул. Університетську не дуже добре видно.  І якщо людина не місцева, то про те, що там за деревами є «зебра», вона має хіба що здогадатися. Натомість, новий перехід буде краще проглядатися», – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Пасло Сирватка.

За інформацією Галицької районної адміністрації, до середини березня там зроблять пониження бордюрів та встановлять відповідні дорожні знаки. А розмітку нанесуть пізніше, коли будуть сприятливі погодні умови.

Коментарі

Позначки: , ,