У Львові більше не годуватимуть у школах дітей захисників

Новини 23 Жовтня, 2023 534

Згідно нових правил, відтепер захисникам, які ще не отримали офіційного статусу учасника бойових дій, вже не надають у львівських освітніх закладах зазначеної пільги

Львівський міський голова Андрій Садовий вирішив зекономити на дітях захисників України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на “Варту руху”.

“Садовий вирішив зекономити на дітях наших захисників. В цей час, коли наші хлопці захищають рідну землю на передовій від путінської орди, влада міста Львова обмежила їхніх дітей у можливості скористатися пільгами на безоплатне харчування у львівських освітніх закладах.

Згідно нових правил, відтепер захисникам, які ще не отримали офіційного статусу учасника бойових дій, вже не надають у львівських освітніх закладах зазначеної пільги. Проблема в тому, що статус учасника бойових дій надається роками через відвертий та тривалий саботаж з боку центральної влади з їх оформлення з дуже затягнутою бюрократичною процедурою.

У хлопців з передової є інший документ підтверджуючий їх бойовий статус – це довідка про безпосередню участь у бойових діях, яка і являється ключовою підставою для подальшого оформлення офіційного статусу, без якої відтепер місцева влада відмовляється харчувати дітей за бюджетний кошт.

Під час нашої крайньої поїздки на передові позиції хлопці з львівських бригад висловили глибоке обурення з приводу останньої “новації” у Львові, а тому ми взяли на себе зобов’язання гучно озвучити зазначену проблему та відстояти право усіх наших захисників на опіку їхніх дітей силами громади, допоки вони захищають нас зі зброєю в руках. Міська влада реагує на розголос, тому просимо поширити дану проблему.

Андрій Садовий ВИМАГАЄМО ПОВЕРНУТИ ПІЛЬГУ З БЕЗКОШТОВНОГО ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!!!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,