У Львові автосервіс викрили у співпраці з терористичною ДНР

Новини 02 Березня, 2021 1 070

Скриншот/ФБ/Суспільство майбутнього

Львів’яни закликають СБУ та поліцію здійснити відповідні перевірки на предмет співпраці з терористами та їх фінансування, – соцмережі

У Львові автосервіс співпрацює з терористичною ДНР. На вул.Липинського, 15 у Львові функціонує автосервіс “Kartel”. Небайдужі львів’яни, оглядаючи їхню сторінку в “Instagram” зауважили, що у відео-рекламі вихлопних систем, які продаються в цьому автосервісі, вказано що це продукція донецької фірми, яка в “instagram” зазначена як ATM_workshop. Адреса підприємства м.Донецьк, вул.Бахтєєва,18. Також на даній сторінці є фотографії і відеозаписи автомобілів з донецькими номерами.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Суспільство майбутнього Львів» у ФБ.

Як наголошується, «усвідомлюючи те, що це може бути помилкою або просто хлопці з “Kartel” не володіють інформацією про постачальника (хоча це і малоймовірно) ми вирішили перевірити це у представників львівського автосервісу. У розмові працівники (або ймовірно власники) підприємства підтвердили, що дана продукція закупляється ними в Донецьку (вже після початку війни на сході) і вони не володіють повною інформацією про донецьке підприємство. Ми не знаємо чи ці люди з Донецька є проукраїнськими елементами, співпрацюють з терористами чи є нейтральними жителями терористичної ДНР. Але переконані, що за відсутності підтвердженої інформації про проукраїнську налаштованість донецьких бізнесменів, аморальним є ведення з ними бізнесу і будь-якої співпраці, в той час, як на фронті гинуть наші солдати, а ці вбивства фінансуються в тому числі з податків донецького бізнесу. Враховуючи вищенаведене, закликаємо бойкотувати автосервіс “Kartel” та уникати будь-якої співпраці з ними».

“Також просимо Службу безпеки України, Управління СБУ у Львівській області, Головне управління Національної поліції у Львівській області, здійснити відповідні перевірки на предмет співпраці з терористами та їх фінансування”, – зазначається у дописі.

У Львові автосервіс співпрацює з терористичною ДНР!

На вул.Липинського,15 у Львові функціонує автосервіс “Kartel”….

Опубликовано Суспільство майбутнього Львів Вторник, 2 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,