У Львові автомобілі швидкої допомоги через затори не можуть доїхати до лікарні (ФОТО)

Новини 17 Лютого, 2021 397
У Львові автомобілі швидкої допомоги через затори не можуть доїхати до лікарні

У Львові автомобілі швидкої допомоги через затори не можуть доїхати до лікарні

Учасники дорожнього руху фізично не мали можливості пропустити швидку

Сьогодні, 17 лютого, зранку на вулиці Мазепи бригада швидкої допомоги не могла довезти до лікарні пацієнта у критичному стані. На дорозі вкотре утворився великий корок, в якому й застряг автомобіль медиків.

Як пише “Четверта студія”, про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла голова первинної профспілкової організації КЗ “Львівський обласний центр екстренної медичної допомоги і мелицини катастроф” та депутатка Львівської районної ради від “Європейської Солідарності” Людмила Гера.

За її словами, такий транспортний колапс є впродовж дня, затори в обидва боки. Машина екстреної медичної допомоги сигналила сиренами про необхідність проїхати до лікарні від вул. Грінченка. У салоні перебував пацієнт у невідкладному стані. Учасники дорожнього руху фізично не мали можливості пропустити швидку.

“Пане діючий “мер добрих справ,” чому такий хаос у роботі транспорту. А де Ваші обіцянки про безпеку та комфорт львів’ян? Дорога по вул. І. Мазепи – це магістраль, якою машини швидкої транспортують пацієнтів у дві великі лікарні – дитячу на вул. П. Орлика та дорослу лікарню швидкої медичної допомоги на вул. І. Миколайчука”, – наголосила Людмила Гера.

За словами Людмили Гери, якщо у машини швидкої допомоги увімкнені і світлові, і звукові сигнали, це означає, що її першочергово потрібно пропускати.

Коментарі

Позначки: , ,