У Львові анонім зірвав роботу розважального центру повідомивши про закладені вибухові пристрої

Новини 03 Вересня, 2018 74

Фото ілюстративне. Джерело: segodnya.ua

Було евакуйовано більше півтисячі осіб

У Львові на кілька годин було припинено роботу торгово-розважального центру після анонімного повідомлення про замінування. Яке було зроблено з таксофону у центрі міста.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 2 вересня від чергового ГУ НП у Львівській області отримано інформацію, що на лінію “102” надійшло о 17:01  анонімне повідомлення, про закладення вибухових пристроїв у торгово-розважальному центрі “Форум – Львів” за адресою:  Львів вул. Під Дубом, 7-Б.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова. Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час обстеження з торгово-розважального центру було виведено близько 4800 відвідувачів та 400 працівників.

Спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгово-розважального центру та прилеглої території.

О 19:15, пошукові роботи завершено – вибухового пристрою виявлено не було.

Попередньо встановлено, що дзвінок було здійснено з таксофону, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Князя Романа, 32.

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Коментарі

Позначки: ,