У Львові активісти прийдуть на сесію обласної ради

Новини 26 Квітня, 2021 280

У Львові активісти прийдуть на сесію обласної ради

Завтра, 27 квітня, у Львові біля обласної ради, під час сесії, Національний Корпус проведе захід проти колаборантів. О 10:00 активісти закликатимуть депутатів чинити протидію діяльності, зокрема комерційної, депутатів від “ОПЗЖ” Тараса Козака, Віктора Медведчука та їхніх родичів на Львівщині.

Про це інформує прес-служба Національного корпусу у Львівській області, пише Четверта студія.

Чого вимагатимуть націоналісти?

1.Ухвалити рішення про накладення санкцій на обласному рівні на бізнес колаборантів шляхом розірвання угод з комерційними структурами спонсорів тероризму, у тому числі, записаними на їхніх родичів.

2.Ухвалити звернення до РНБО з вимогою поширити санкції на всі активи спонсорів тероризму Тараса Козака та Віктора Медведчука, зокрема, оформлені на їхніх братів та інших родичів.

3.Ухвалити звернення до Верховної Ради щодо необхідності негайного впровадження законопроекту №5144 про кримінальну відповідальність за колабораціонізм.

Нагадаємо, понад місяць тому Нацкорпус Львівщини приходив на сесію Львівської обласної ради з такими ж вимогами. Завтра активісти запитають, чому влада ігнорує вимоги, і вимагатимуть невідкладних кроків для вирішення проблеми. Зазначимо, кампанія Національного Корпусу проти бізнесу колаборантів на Львівщині триває з 16 лютого.

Коментарі

Позначки: , ,