У Львові 8 лютого суд розгляне питання щодо розміщення на вул. Пластовій токсичного заводу

Новини 07 Лютого, 2021 872

Скриншот відео Суспільне

У Львові городян закликають активно підтримати протест проти будівництва на вулиці Пластовій  механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів.

Як пише «Четверта студія», на своїй сторінці у ФБ Андрій Петришин зазначає, що «суд, що відбудеться 8 лютого 2021 року о 15 год. 00хв., має не виключне значення лише для захисту прав позивача, та мене як його представника. Це питання найближчим часом торкнеться кожного».

«Предметом позову у даній справі є законність затвердження Виконавчим комітетом Львівської міської ради містобудівних умов та обмежень щодо будівництва механіко біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вулиці Пластовій, 13 (район 700-річчя). Іншими словами це означає, що судді у даній справі вирішуватимуть чи буде побудовано токсичний сміттєпереробний завод у м. Львові посеред будинків де ми проживаємо, чи ні?! Оскільки багатьом з тих, кому вигідне таке будівництво байдуже, адже вони мають затишні заміські будинки. І їх навряд чи дістане сморід і небезпеки для життя та здоров’я людей, що несе за собою цей об’єкт. Ми ж у свою чергу маємо реагувати невідкладно. Адже на прикладі Ковіду-19, природа вже показала нам до чого призводять жарти з екологією.

– А відтак, враховуючи те, що у боротьбі в питанні недопущення розміщення у м. Львові токсичного заводу беруть участь в основному жителі району наближеному до вул. Пластової, а потрібна допомога більш ширшого кола людей. З врахуванням того, що діють атиковідні заходи і не всі зможуть прибути під стіни суду, беручи до уваги те, що існує висока ймовірність тиску на суд зі сторони влади.

Ми просимо вас про репост даного повідомлення, і про ваше онлайн підключення до перегляду суду у справі за посиланням в день його трансляції на каналі YouTube: https://youtu.be/xmoy8DB_08A», – зазначається у дописі.

Потрібен репост!

– Суд, що відбудеться 8 лютого 2021 року о 15 год. 00хв., має не виключне значення лише для захисту…

Опубликовано Андреем Петришиным Суббота, 6 февраля 2021 г.

Архівне відео

Коментарі

Позначки: , ,