У Львові 6 будинків зилишились без гарячої води

Новини 22 Серпня, 2018 120

Як повідомили ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок гарячу воду отримують 1102 споживачі підприємства. Тимчасово призупинено гаряче водопостачання до 6 будинків.

У Сихівському районі призупинено гаряче водопостачання до будинку на вул. Монастирського, 2, у зв’язку із заміною теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 23 серпня.

Призупинено гаряче водопостачання до будинків на пр. Червоної Калини, 105, 107 у зв’язку із поривом теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують після проведення робіт з ліквідації пориву.

У Личаківському районі призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Піскова, 9, Солодова, 10 у зв’язку з реконструкцією котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

Також призупинено подачу гарячої води до будинку у Шевченківському районі на вул. Пстрака, 4, у зв’язку із реконструкцією котельні на вул. Шевченка, 42. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 жовтня.

Адміністрації ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних ремонтних робіт.

Коментарі

Позначки: , ,