У Львові 25-річний чоловік продавав «амфетамін»

Новини 16 Січня, 2021 431

Фото: відкриті джерела

25-річного львів’янина причетного до розповсюдження психотропних речовин з використанням мережі Інтернет, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини спільно із слідчими Сихівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише “Четверта студія”.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника пакунок з речовиною, схожою на психотропний препарат «амфетамін», вагою близько 50 грамів, 15 фасованих пакетиків з тією ж речовиною загальною вагою 15 грамів, чорнові записи, а також тротилову шашку, пластид та патрони різного калібру – усе скеровано на експертне дослідження. До вилучення боєприпасів залучались спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини.

За фактами слідчі Сихівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисник, 25-річний львів’янин, затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють джерела надходження та мережу збуту психотропів.

 

Коментарі

Позначки: , ,