У Львові 22 медиків переодягнули у костюми супергероїв (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 09 Жовтня, 2020 791

Фото: ФБ/Христина Гевко

У дитячій лікарні ОХМАТДИТ презентували фотопроєкт “Лікарі Супергерої”

У львівській обласній дитячій лікарні ОХМАТДИТ презентували фотопроєкт “Лікарі Супергерої”. 22 медиків переодягнули у костюми супергероїв.

Як пише «Четверта студія», про це Суспільному розповіла організаторка проєкту і членкиня Опікунської Ради ЛОДКЛ “Охматдит” Христина Гевко.

Так хотіли показати, що лікарі рятують життя дітей і є справжніми супергероями.

“Ми хотіли залучити лікарів та керівників кожного відділення. Також тих, хто бере участь у оновленні лікарні. Спочатку були страх та нерозуміння. Лікарі хвилювалися, адже звикли бути строгими, у формі (халатах). Вони боялися, щоб це не було насмішкою, але коли ми презентували проєкт, це був захват”, — розповідає організаторка проєкту Христина Гевко.

Усі фото розмістять у відділеннях ОХМАТДИТу. За словами Христини Гевко, цей проєкт планують продовжувати. Адже ще не охопили усі відділення лікарні.

“Таких проєктів хочемо зробити кілька. Також, щоб залучити лікарів із реанімаційного відділення. Тематика перегукуватиметься із казками, щоб лікар став відкритим та зрозумілимим для діток. Наступне, будемо робити фотокалендар, адже окрім всього треба привертати увагу до потреб лікарні”, — сказала Христина Гевко.

 

 

https://www.facebook.com/kristina.gevko/posts/3328891767195564

Коментарі

Позначки: , , , , , ,