У Львові 19 січня три трамвайні маршрути курсуватимуть за зміненим маршрутом

Новини 18 Січня, 2020 322

Фото: ЛМР

У зв’язку із проведенням святкових заходів з нагоди Водохреща

У Львові 19 січня, на свято Богоявлення, на площі Ринок (перед входом у міську раду) традиційно відбудеться щорічний Чин освячення води за участю духівників усіх християнських конфесій міста.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради, до спільної молитви та колядування запрошують усіх мешканців та гостей Львова, які зможуть взяти додому освячену воду.

О 13.00 год. розпочнеться вітання колядками від львівських хорів «Орфей» та «Жайвір», а о 13.30 год. відбудеться загальноміський екуменічний Чин освячення води.

Цього року, відповідно до графіку, Чин освячення води очолить Високопреосвященний владика Димитрій (Рудюк), Митрополит Львівський і Сокальський Православної Церкви України.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», 19 січня, у зв’язку із проведенням святкових заходів з нагоди Водохреща, з 13.00 до 14.30 год трамвайні маршрути № 1, 2 та 9 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом.

Зокрема:

Маршрут № 1 — «Залізничний вокзал — вул. Городоцька — вул. Підвальна — вул. І. Франка — вул. Вітовського — вул. Київська — «Залізничний вокзал»;

Маршрут № 2 — «вул. Коновальця — вул. Вітовського — вул. І. Франка — вул. Личаківська — вул. Пасічна та у зворотному напрямку».

Маршрут № 9 — «Залізничний вокзал — вул. Київська — вул. Вітовського — вул. І. Франка — вул. Підвальна — вул. Городоцька — «Залізничний вокзал».

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» сподівається на розуміння пасажирів і просить заздалегідь спланувати свої маршрути на час проведення святкових заходів.

 

Коментарі

Позначки: , ,