У Львові 186 дітей учасників бойових дій отримали матеріальну допомогу на оздоровлення

Новини 01 Серпня, 2022 47

У Львові 186 дітей учасників бойових дій отримали матеріальну допомогу на оздоровлення

Програма оздоровлення дітей у Львові функціонує вже восьмий рік (з 2015 року). Варто зазначити, що у 2021 році дану матеріальну допомогу отримали 552 дитини учасників бойових дій на загальну суму 2 075 тис. грн

Цього року 186 дітей учасників бойових дій, які мешкають у Львівській міській територіальній громаді, отримали кошти на оздоровлення. Загальна сума виплат становить 856 тис грн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Одноразову матеріальну допомогу надають дітям, віком до 18 років (станом на день подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги) у таких розмірах:

  • дітям осіб, які брали безпосередню участь в АТО/ООС та загинули (пропали безвісти) або померли, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні – 6000 грн на кожну дитину.

  • дітям з інвалідністю учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності – 7000 грн на кожну дитину.

  •  дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності, зокрема:

–  осіб з інвалідністю внаслідок війни 1-2 групи – 4000 грн на кожну дитину.

–  осіб з інвалідністю внаслідок війни 3 групи – 3000 грн на кожну дитину.

Прийом документів для надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, котрі мешкають у Львівській міської територіальній громаді, і який проводять у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових, ще триває. Останній день подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги – 29 вересня 2022 року.

Програма оздоровлення дітей у Львові функціонує вже восьмий рік (з 2015 року). Варто зазначити, що у 2021 році дану матеріальну допомогу отримали 552 дитини учасників бойових дій на загальну суму 2 075 тис. грн.

 

Коментарі

Позначки: ,