У Львові 18-річний водій скоїв наїзд на трьох пішоходів: одна людина загинула на місці, жінка з дитиною в лікарні

Новини 08 Серпня, 2018 146

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

У Львові 18-річний водій легковика скоїв наїзд на пішоходів: одна людина загинула на місці, жінку з дитиною  госпіталізували в лікарню.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 7 серпня, о 21:23, на вул. Пасічна-Лисинецька.

18-річний водій автомобіля “ВАЗ-2109”, мешканець Львова, здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу в невстановленому місці.

Від отриманих травм 70-річна львів’янка загинула на місці ДТП. Інших двох пішоходів, які потрапили під колеса легковика, 33-річну львів’янку та 11-річного хлопчика, госпіталізовано з травмами різного ступеню важкості. У дитини діагностовано важку поєднану травма тіла, закриту травму грудної клітки, закриту травму живота та закриту черепно-мозкову травму.

Загибла пенсіонерка, а також постраждалі жінка з дитиною – мешканці вул. Лисенецької.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі.

Фото ГУ Нацполіції у Львівській області

Коментарі

Позначки: ,