У Львові 18-річний п’яний водій Skoda Fabia втікав від поліції (ВІДЕО)

Новини 22 Жовтня, 2023 378

Був у розшуку і їздив без прав: у Львові затримали водія, який вчинив ДТП і втік

Патрульні затримали нетверезого водія, який грубо порушував ПДР та спробував втекти

Днями, патрулюючи на вулиці Стрийській, інспектори помітили автомобіль Skoda Fabia, водій якого різко перелаштувався в іншу смугу, не уввімкнувши покажчик повороту, та ледь не в‘їхав у автівку, яка рухалась попереду.

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівщини.

Охоронці порядку відразу подали водієві звуковий сигнал про зупинку. Керманич зупинився та дочекавшись коли поліцейський вийде із службового транспорту, почав втікати. Патрульні негайно увімкнули сирену, проблискові маячки синього та червоного кольорів і кинулися навздогін.

Водій, ігноруючи поліцейських, продовжував рух на великій швидкості, неодноразово грубо порушуючи ПДР, чим наражав на небезпеку себе та інших учасників руху. Ситуацію ускладнювали погодні умови.

До переслідування долучився ще один екіпаж, що патрулював на автодорозі Київ — Чоп. Він створив водієві перешкоду у русі та втікач оминув її на великій швидкості і продовжив втечу. Проїхавши ще кілька кілометрів, водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонний бордюр, пробивши три колеса.

Далеко він вже не зміг заїхати. Свої дії керманич пояснив, що не хотів отримати штраф. У 18-річного керманича патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Прилад Drager показав позитивний результат — 1,90 проміле.

На керманича інспектори склали 3 протоколи, а саме: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-2 (Невиконання водієм вимогу про зупинку) КУпАП і усі необхідні матеріали справи

Коментарі

Позначки: , ,