У Львові 17-річний хлопець збував психотропи (ФОТО)

Новини 21 Вересня, 2022 76

Встановлено, що неповнолітній львів’янин продавав психотропні речовини через Інтернет-крамницю. Спочатку по місту робив закладки, а потім скидав інформацію про місце їх розташування покупцям

Під час відпрацювання території працівники батальйону поліції особливого призначення у Львівській області спільно зі співробітниками відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 на вулиці Винниця у Львові вилучили у 17-річного львів’янина 57 пофасованих пакетиків із психотропною речовиною, зовні схожою на «PVP».

Також поліцейські виявили та вилучили дві «закладки», які встиг зробити зловмисник, із вмістом речовини, зовні схожої на психотропну речовину «PVP».

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише «Четверта студія».

Крім того, під час санкціонованих обшуків у помешканні зловмисника правоохоронці виявили поліетиленові пакети із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину «PVP», поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,