У Львові 15-річна дівчинка отруїлася чадним газом

Новини 02 Листопада, 2021 71

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Лікарі розповіли про її стан

В ніч на 2 листопада у Львові, на вулиці Айвазовського, 9 дитина отруїлася чадним газом. Її доправили до міської дитячої клінічної лікарні.

Про стан дівчинки Суспільному розповів головний лікар медзакладу Дмитро Квіт, пише Четверта студія.

Учора, 1 листопада, близько 23:30, 15-річна львів’янка отруїлася чадним газом. Інцидент трапився у квартирі на першому поверсі багатоповерхівки на вулиці Айвазовського, 9. Дівчину госпіталізували у дитячу клінічну лікарню Львова.

“Коли дитину доправили, вона мала досить високі показники карбоксигемоглобіну — 14%. Окрім того, мала слабкість, нудоту. Дівчинка отримала всі необхідні процедури, лікування в барокамері. На ранок стан дитини наближається до задовільного — вона при тямі, перебуває в адекватному стані. Найімовірніше, що вже сьогодні ми її випишемо”, — каже Дмитро Квіт.

Квартира, у якій стався випадок отруєння, обладнана ПГ-4 та газовою колонкою. Аварійна бригада АТ “Львівгаз” тимчасово припинила газопостачання до газової колонки. Обставини події встановлюють.

Від початку року в місті зафіксували 43 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких отруїлись 100 людей, з них 33 дітей. П’ятеро людей загинули.

Коментарі

Позначки: ,