У Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України (ФОТО,ВІДЕО)

Новини Кенцало Юра 29 Листопада, 2018 140

Cьогодні, 29 листопада, у Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України на тему: «Новітня військова історія: ті хто тримає мирне небо»

Український військовик, морський офіцер, капітан ІІ рангу запасу ВМС ЗС України Тимур Баротов зазначив, що сьогодні українська армія є сильнішою, аніж у 2014 році і новітню історію творять як військовослужбовці на передовій, так і  резервісти.

“Єдиним гарантом нашої незалежності є Збройні Сили України. Нам потрібно підтримувати нашу армію, її вдосконалювати, щоб ми змогли зупинити ворога у випадку агресії.   Події у Керченській протоці підтвердили, що Росія не зупиниться, не збирається вести жодні перемовини. Як військовий моряк скажу, що для того щоб зупинити корабель стріляють  по гвинто-рульовій групі, для того, щоб пошкодити корабель вони стріляли в рубку, де перебуває особовий склад. Тобто вони стріляли, щоб вбити українців. Росія з нами не збирається вести жодних перемовин.  У нашій ситуації мир може настати лише у випадку нашої перемоги. Від кожного з нас залежить, чи ми виграємо цю війну”,  – наголосив Тимур Баротов.

Керівник регіонального медіацентру Збройних сил України, полковник Олександр Поронюк, що військові сьогодні є кризовими менеджерами: озброєні, готові до боротьби і несподіваних ситуацій.

“Дуже позитивно, що багато кризових ситуацій проходить через суспільство і проблеми, які виникають усередині армії стають для суспільства відомі. Військовим важливо комунікувати з населенням”, –  зазначив Олександр Поронюк.

Під час розмови присутні ставили різноманітні запитання, зокрема щодо інформаційної війни, реабілітації воїнів, національної свідомості мешканців.

 

У Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України. Фото: 4studio

У Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України. Фото: 4studio

 

У Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України. Фото: 4studio

У Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч з громадськістю до Дня Збройних сил України. Фото: 4studio

Зустріч з громадськістю Львівщини до для Збройних сил України на тему: “Новітня військова історія: ті, хто тримає мирне небо»

Опубліковано 4studio Четвер, 29 листопад 2018 р.

Коментарі

Позначки: ,