У Львівському медичному коледжі післядипломної освіти відкрили симуляційно-тренінговий центр (ФОТО)

Новини 23 Грудня, 2020 976

Фото: Олег Дуда

23 грудня, у Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти відкрили симуляційно-тренінговий центр, який від сьогодні запрацює на повну потужність.

Про це на своїй сторінці повідомив депутат Львівської обласної ради від фракції “Європейська Солідарність” Олег Дуда, повідомляє “Четверта студія”.

За його словами, відкриття Центру приурочили саме до року медсестринства в Україні, особливо на фоні боротьби із пандемією COVID-19.

“Це дійсно вагома подія для нашої області, адже подібного медичного симуляційно-тренінгового центру ще не мав жоден навчальний заклад. На шести сотнях квадратних метрів є базові для медичних працівників кабінети. Йдеться про акушерський догляд, педіатрію, медсестринство та багато іншого.

Переконаний, що це дасть можливість готувати фаховий медичний персонал, який не допускатиме у свої роботі професійних помилок. Студенти зможуть до автоматизму відточити свої навички і у майбутньому якісно працювати з пацієнтами.

Пригадую свої студентські роки і дуже шкодую, що у той час ми не мали таких можливостей у навчанні, не мали муляжів та передових мультимедійних технологій”, – розповів Дуда.

Він також висловив вдячність директорці Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Лесі Вовк, яка зробила величезний вклад у розвиток медсестринства.

Також Олег Дуда подарував навчальному закладу ілюстрований медичний словник Дорланда.

Коментарі

Позначки: ,