У Львівському фотосалоні злодій вкрав телефон

Новини 15 Грудня, 2019 502
У Львівському фотосалоні злодій вкрав телефон

Патрульні виявили за гарячими слідами чоловіка, який мав викрадений телефон. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області, пише “Четверта студіяпосилаючись на “Варту1”.

Вчора, близько 15 години, патрульні 4 батальйону Костянтин Сухарев та Остап Кончевич отримали виклик про крадіжку у фотосалоні на вулиці Академіка Гнатюка. Невідомий викрав у 31-річної жінки телефон з кишені.

Інспектори відстежили, де у той момент був телефон і одночасно переглянули відео з камер спостереження. На ньому вони побачили, що чоловік іншої національності здійснив цю крадіжку.

Ймовірне перебування зловмисника згідно GPS-даних було на вулиці Городоцькій, у торговому центрі. Патрульні оперативно вирушили туди і обстеживши поверхи виявили схожого громадянина.
Чоловіка повідомили, що він підходить під орієнтування, як особа, що здійснила крадіжку. Під час поверхневої перевірки у нього виявили ключ від шафки для зберігання речей. Разом вони прослідували до неї і там лежав телефон потерпілої.
Заставкою на екрані було її сімейне фото. 51-річний громадянин іншої держави, раніше судимий за крадіжку в Хмельницькій області.
Потерпіла написала заяву. На місці працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Згодом, патрульні доправили особу у відділок.

Коментарі

Позначки: , ,