​​У Львівській ОВА закликають задонатити 140 гривень на банні комплекси для воїнів

Новини 02 Лютого, 2023 122

Бійці на передовій щодня працюють у складних умовах. До того ж немають належного місця, щоб прийняти гарячий душ та випрати речі. Саме тому, Львівська ОВА спільно з БФ «Razom For Ukraine» та командуванням Сил територіальної оборони ЗСУ розпочинають проєкт, який допоможе організувати мобільні банні комплекси для військових.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Для цього закликаємо усіх зробити донат у 140 гривень. Приємний бонус за донат – День закоханих в одному з готельних комплексів: Вежа Ведмежа, «Rixos–Prykarpattya», Grand Hotel Lviv, TAOR Karpaty Resort & Spa, BANKHOTEL, TaurusCity та Yaremche Club Hotel.

До слова, банні комплекси, які хочуть придбати для воїнів є легкі та дуже мобільні, транспортувати їх можна за допомогою звичайного пікапу. Зокрема, одним таким мобільним банно-пральним комплексом можуть скористатися від 50 до 100 людей за день. Вартість одного комплексу – від 20 до 30 тисяч доларів США.

Задонатити на банні комплекси для військових можна за посиланням: https://bit.ly/3Dy8nfM

Деталі щодо участі в конкурсі можна дізнатись на інстаграм-сторінці управління туризму та курортів за посиланням: https://bit.ly/3wOScao

Коментарі

Позначки: