У Львівській ОВА стажувались студенти

Новини 14 Лютого, 2023 191

​​11 студентів Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного Університету «Львівська Політехніка» та Львівського торговельно-економічного університету успішно завершили стажування у Львівській ОВА.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Талановиті та амбітні молоді люди отримали основи знань про те, як функціонує ОВА, познайомилися з професійним середовищем, наблизилися до розуміння внутрішніх процесів, які формують державну політику на місцях. 

Крім того, разом з фахівцями відділу персоналу та нагород апарату Львівської ОВА вони напрацювали модернізовану програму стажування в адміністрації для студентів вищих навчальних закладів, на презентації якої сьогодні мав приємність побувати. 

Дорогі студенти, вітаю вас із тим, що ви пройшли важливе випробування у стінах Львівської ОВА, це був період, сповнений навчанням та новим досвідом. Цей час був також особливим і для всіх працівників нашої структури, адже ви перші, хто проходив стажування в умовах нової реальності, в умовах повномасштабної війни. 

Дякую за те світло, яким ви обдарували кожен структурний підрозділ, у якому стажувалися. Віримо, що невдовзі частина з вас поповнить лави працівників держслужби, щоб творити якісні зміни на благо України.

Коментарі

Позначки: