У Львівській ОДА кажуть, що в містах Новий Розділ та Новояворівськ відновили теплопостачання

Новини 02 Грудня, 2019 183

Ілюстрація: "Високий замок"

У Львівській ОДА поінформували, що всі пошкодження в теплових мережах усунено, теплопостачання міст Новий Розділ та Новояворівськ проводиться у штатному режимі.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

«1 грудня 2019 року на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook була розміщена інформація про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій
та інші небезпечні події на території області, зокрема про виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру регіонального рівня щодо припинення теплопостачання в містах Новий Розділ та Новояворівськ з детальним описом ознаки даної надзвичайної ситуації.

Упродовж 19 – 20 листопада 2019 року під час відновлення пошкоджених магістральних теплових мереж були виявлені пориви на теплотрасах. На даний час всі пошкодження в теплових мережах усунено, теплопостачання міст Новий Розділ та Новояворівськ проводиться у штатному режимі», – зазначається у повідомленні ЛОДА.

Як повідомлялося, на Львівщині станом на 30 листопада, у містах Новий  Розділ та Новояворівськ 233 будинки, в яких проживає понад 38 тис. чол., залишаються без теплопостачання.

Коментарі

Позначки: , ,