У Львівській облраді відбувся відкритий конкурс на керівників трьох комунальних закладів середньої освіти

Новини 27 Вересня, 2023 48

Львівська облрада

Львівщина є одною з передових областей України щодо досягнень наших учнів, тому маємо це всебічно розвивати, – наголосив заступник голови Львівської обласної ради, голова конкурсної комісії Юрій Холод

26 вересня, за підсумками трьох етапів конкурсного відбору, у Львівській обласній раді обрали переможців конкурсів на посади директорів трьох комунальних закладів загальної середньої освіти.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Керівником “Обласного наукового ліцею” обрано Ольгу Заяць, “Нагуєвицької спеціальної школи” – Ірину Страшівську, “Підгірцівської спеціальної школи” – Лесю Вовщук.

Кандидатки презентували на розгляд конкурсної комісії свої програми розвитку навчальних закладів, розповіли про першочергові плани та відповіли на запитання.

«Ми покладаємо великі сподівання та очікування на новостворений обласний науковий ліцей, як один з пілотних проєктів Львівщини. Віримо, що учні закладу показуватимуть високі результати, а сам ліцей матиме багато бажаючих учнів навчатися саме тут, які у майбутньому будуть студентами кращих українських та закордонних вишів.

Львівщина є одною з передових областей України щодо досягнень наших учнів, тому маємо це всебічно розвивати, – наголосив заступник голови Львівської обласної ради, голова конкурсної комісії Юрій Холод. – Також акцентую увагу на спеціальній освіті, де на першому місці мають бути потреби дитини з особливими потребами, доступ до освітніх послуг та створення належних умов для подальшої реалізації таких учнів».

Попередньо претендентки виконували тестові та ситуативні завдання та зустрічалися з трудовими колективами закладів.

Тепер, за рішенням конкурсної комісії, управління майном спільної власності має укласти контракт терміном на 6 років з Ольгою Заяць, переможницею на посаду керівника обласного наукового ліцею та на 2 роки з Іриною Страшівською (Нагуєвицька спеціальна школа) та Лесею Вовщук (Підгірцівська спеціальна школа).

Коментарі

Позначки: ,