У Львівській облраді можуть призначити третього заступника

Новини 03 Травня, 2023 254

Депутати Львівської облради перестали боятись коронавірусу

«Скорочення» кадрів

У Львівській обласній раді може з‘явитись третій заступник.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Таємниці Ратуші».

«Так виглядає, що єдиним, хто рахує зараз голоси залишається Добош з Голосу. Він сподівається зібрати прийнятну для усіх зацікавлених осіб конфігурацію, щоб поставити на голосування своє призначення уже цього місяця.

Широка коаліція (надалі – ширка) має включати щонайменше 6 фракцій, щоб зберігати необхідний мінімум для голосування. Це за умови, що усі будуть присутні. Для того, щоб якось задовольнити апетити колег по коаліції Добош вирішив ввести посаду третього заступника. Цікаво, як це корелюється з скороченням видатків на апарт? Ну і головне питання, хто отримає посаду: Рух, За майбутнє чи Самопоміч?

Депутати свято вірять, що з новим головою вернуться повноваження. Ми більш ніж переконані, що Козицький схвалив кандидатуру Добоша в ОПУ, але якщо все піде не за планом, то бюджетні повноваження ніхто не поверне.

Є питання і до «відкритого» конкурсу на посаду керівника управління коммайном. Щось підказує, що це буде конкурс без вибору, як з випадком обрання керівника Агенції регіонального розвитку», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: