У Львівській облраді бюджетна комісія перерозподілила кошти між програмами

Новини 10 Вересня, 2019 75

5 вересня під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку депутати, взявши до уваги інформацію про стан реалізації обласних цільових програм станом на 1 вересня, перерозподілили кошти обласного бюджету між програмами та заходами програм.

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

Як поінформував голова комісії Олег Домчак, станом на 1 вересня виконання обласних цільових програм складає – 42%. «Нагадаю, що на попередньому засіданні бюджетної комісії ми підбивали проміжні підсумки за півроку і висловлювали стурбованість щодо реалізації багатьох цільових програм, оскільки рівень їх виконання становив близько 20%.

Станом на початок осені ситуація покращилася, але не суттєво – маємо 42%. І це непокоїть. Тому, як і попереджала бюджетна комісія: там, де буде виявлено ризики стосовно використання коштів у повному обсязі, фінансовий ресурс буде перерозподілено на інші заходи, – ми сьогодні ухвалюємо рішення про такий перерозподіл. Кошти повинні використовуватися ефективно, а програми адмініструватися краще!», – наголосив голова бюджетної комісії, звертаючись до керівників департаментів Львівської ОДА.

Відтак, рішенням комісії, яке ґрунтується на результатах проведеного моніторингу, перерозподілено 16 млн грн. Цим зменшено фінансування 6 програм та підсилено 7 програм.

Вищеназвані зміни розгляне сесія Львівської обласної ради у вівторок, 10 вересня.

Варто зауважити, що комісія також підтримала низку запропонованих змін до обласних програм переважно соціального характеру, а також опрацювала бюджетні пропозиції, до розгляду яких повернеться на наступному засіданні в порядку пріоритетності.

Коментарі

Позначки: , ,