У Львівській області судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП

Новини 02 Квітня, 2021 84

Ілюстрація/Телеканал "Броди online"

Мешканцю Яворівщини загрожує до восьми років позбавлення волі

Внаслідок тілесних ушкоджень, отриманих в ДТП, 21-річний львів’янин помер у лікарні

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 10 листопада 2020 року водій автомобіля «Рено», 34-річний мешканець Яворівського району, рухаючись по вулиці Варшавській у Львові, порушив Правила дорожнього руху та допустив зіткнення із скутером «Sym X-PRO 125», яким керував 21-річний мешканець Миколаївської області.

Після скоєння ДТП водій легковика втік з місця події, не надавши необхідної допомоги потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень скутерист помер у лікарні. Невдовзі правоохоронці встановили особу водія та місцеперебування автомобіля, яким був скоєний наїзд.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили 34-річному мешканцю Яворівського району про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.135 (Залишення в небезпеці) та ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Коментарі

Позначки: , ,