У Львівській області продовжили заборону на відновлення роботи спортивних закладів

Новини 19 Червня, 2020 274

Літні майданчиrи Львова на карантині, фото 4studio

Питання щодо послаблення карантинних заходів на території області розглянуть на найближчому засіданні у понеділок, 22 червня

Показники захворюваності на Covid-19 не дозволяють послабити карантинні обмеження в області до понеділка. Таке рішення ухвалили сьогодні, 19 червня, у межах позачергового засідання обласної комісії ТЕБ та НС. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія

Відповідно, відновлення роботи закладів фізичної культури і спорту (ДЮСШ, ШВСМ, училища, інші), спортивних клубів, спортивних залів, фітнес-центрів залишається під забороною.

Аби не наражати на небезпеку уболівальників та спортсменів, перенесено також усі масові спортивні заходи, в тому числі футбольні матчі.

Питання щодо послаблення карантинних заходів на території області розглянуть на найближчому засіданні у понеділок, 22 червня. До цього часу очікують внесення змін у Постанову КМУ № 392 від 20.05.20 року, яка надасть можливість диференціювати підходи щодо посилення чи послаблення карантинних заходів.

Коментарі

Позначки: ,