У Львівській області не дозволили послаблення на курортах

Новини 23 Червня, 2020 550

Ілюстрація: Трускавецький вісник

Карантин у Трускавці продовжується

У місті-курорті Трускавець продовжує діяти заборона на діяльність санаторіїв, дитсадків, закладів харчування з прийманням відвідувачів в приміщеннях, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів.

Таке рішення ухвалила сьогодні, 23 червня, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, пише Четверта студія з посиланням на Джерела Трускавця.

Нагадаємо, учора обласна комісія ТЕБ та НС дозволила відновити приміські пасажирські перевезення. Сформовані особливі правила в частині відновлення пасажирських перевезень. Зокрема, заборонено перебувати в громадському транспорті без масок або респіраторів, кількість пасажирів не може перевищує кількість місць для сидіння.

Аби уникати скупчень людей в транспорті постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 500 передбачили, що з 22 червня і на період дії карантину робота в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування розпочинається о 8 годині. Щодо інших закладів та підприємств – рекомендують відкриватися не раніше 10:00, працівників радять переводити на дистанційну роботу.

Зазначимо, що у Трускавці, Моршині й Східниці планували послабити карантинні обмеження з 22 червня. Львівська обласна адміністрація підготувала проєкт постанови, яка б дозволяла обласній адміністрації послаблювати карантин в окремих регіонах області, а саме в курортно-рекреаційних осередках.

Однак, очевидно, через погіршення ситуації з захворюваністю на коронавірус, уряд цю ініціативу не підтримав.

Коментарі

Позначки: , ,