У Львівській області на боєприпасі підірвався чоловік

Новини 17 Вересня, 2020 291

Фото: ДСНС

Пенсіонер загинув на місці вибуху

На Львівщині чоловік загинув від вибуху боєприпасу.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на департамент цивільного захисту Львівської ОДА, 16 вересня, близько 12:50 год., у с. Кунин Жовківського району, внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечним предметом (намагався розрізати, ймовірно, артилерійський снаряд), від вибуху, загинув на місці події 67-річний мешканець с. Цитуля Жовківського району.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області,  16 вересня о 16:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Малехів Жовківського району під час земляних робіт на власному подвір’ї на відстані 30 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 17:09 до рятувальників надійшло повідомлення, про те що в с. Лапаївка Пустомитівського району під час збирання грибів в лісі н відстані 4 м від автомобільної дороги та 40 м від кафе «Дубок» виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів ІІ Світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Від початку року на території області виявлено 513 вибухонебезпечних предметів та 1193 набої до стрілецької зброї в 277 місцях.

 

Коментарі

Позначки: , ,