У Львівській області чоловік викрав автомобіль (ФОТО)

Новини 28 Квітня, 2022 300
У Львівській області чоловік викрав автомобіль

У Львівській області чоловік викрав автомобіль

27 квітня, близько 20.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного жителя Старого Самбора про викрадення його автомобіля.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

На місце події негайно виїхали групи реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, невідома особа незаконно заволоділа автомобілем заявника «Volkswagen Passat», що був припаркований в одному з сіл Самбірського району.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами правоохоронці вже за пів години виявили викрадений автомобіль в одному з сусідніх сіл. Також було встановлено особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, 53-річного місцевого мешканця.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,