У Львівській області 23 лікарні будуть приймати хворих з COVID-19

Новини 25 Червня, 2020 793

Фото ілюстративне. Джерело: "Главком"

Досі пацієнтів із коронавірусом в області приймали 10 лікарень

Ще 13 лікарень на Львівщині будуть приймати хворих на коронавірус.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Суспільне, про це повідомив керівник обласного департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

Новий перелік госпітальних баз затвердили 22 червня на засіданні обласної комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Прийматимуть хворих на COVID-19 Львівська обласна лікарня, Пустомитівська, Золочівська, Самбірська, Стрийська, Буська та Жовківська центральні лікарні та Новояворівська, Червоноградська і Дрогобицька міські лікарні.

“Cеред лікарень міста Львова будуть приймати хворих на COVID-19 та із підозрою лікарня швидкої допомоги, 4 міська клінічна лікарня та 5 міська клінічна лікарня”, – сказала очільниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Досі пацієнтів із коронавірусом в області приймали 10 лікарень. Це — Львівська обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров’я, госпіталь ветеранів війн та репресованих, 8-ма міська лікарня, 1 МКЛ, Стрийська, Кам’янка-Бузька, Стебницька, Рудківська та Сокальська лікарні.

Нагадаємо, на «Гарячій лінії міста Львова» за номером 1580 діє окрема лінія, куди люди можуть зателефонувати й отримати всю необхідну інформацію про коронавірус, яку надає лікар-інфекціоніст: лінія працює у цілодобовому режимі.

Що відомо

На Львівщині 120 людей померло від ускладнень коронавірусу.

Карантин на Львівщині продовжили до 30 червня, але відновили пасажирські перевезення

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив про рішення звільнити керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Романа Павліва. Зробив це міністр під час візиту на Львівщину.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,