У Львівській обласній раді триває робота з підготовки цільових програм

Новини 31 Грудня, 2020 92

У Львівській обласній раді триває робота з підготовки цільових програм

У Львівській обласній раді відбулося ознайомлення голів постійних профільних комісій та керівників фракцій з механізмом затвердження обласних цільових програм.

Про це інформує прес-служба Львівської облради, пише Четверта студія.

«У цьому скликанні маємо багато нових депутатів, нових голів комісій, тому було прийнято рішення провести навчання, щоб розповісти народним обранцям про те, як затверджуються та реалізовуються обласні програми, проводиться контроль за їх виконанням та заслуховування звітів на профільних комісіях, на що слід звернути увагу депутатам при обговоренні програм, яка їх структура, наповнення, як формуються переліки об’єктів чи проектів»,  – розповіла заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм Надія Ситник.

Відтак вже у січні пройдуть слухання та погодження обласних програм з подальшим їх затвердженням на сесії обласної ради.

Із Порядком обговорення і внесення на засідання сесій обласної ради обласних (бюджетних) цільових програм, моніторингу та звітності щодо їх виконання можна ознайомитися ТУТ.

Довідково :
У 2020 році працювало 30 обласних цільових програм, з них 24 завершили свою дію. На 2021 рік департаменти ЛОДА подали на розгляд комісій проєкти 19 нових програм та трьох, які продовжать свою дію.

Коментарі

Позначки: ,