У Львівській обласній прокуратурі проведено науково-практичний семінар

Новини 28 Вересня, 2022 79

щодо організації представництва інтересів держави в суді

щодо організації представництва інтересів держави в суді

У Львівській обласній прокуратурі проведено науково-практичний семінар щодо організації представництва інтересів держави в суді, проблемні питання, судова практика».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру області.

Обговорено проблемні питання застосування представницьких повноважень у сфері державної та комунальної власності, в тому числі містобудування. Звернуто увагу прокурорів на необхідність захисту земель з обмеженим оборотом. Як пріоритет визначено захист інтересів держави у бюджетній сфері. Доведено до відома учасників семінару судова практику з вказаних питань.

У семінарі прийняли участь начальник відділу Західного офісу Держаудитслужби Надія Ярема та начальник юридичного відділу Олег Волянський та виступили з доповіддю та тему «Типові порушення та проблемні питання при здійсненні моніторингу процедур закупівель товарів, робіт та послуг».

З питання здійснення контролю Міністерством юстиції України та його територіальними органами у сфері державної реєстрації під час дії воєнного стану поінформувала начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності колегії з розгляду скарг на дії, бездіяльність державного реєстратора, суб’єктів державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) – Іоліта Адамська.

За результатами проведеного заходу, враховуючи окреслені наявні проблеми, напрацьовано шляхи їх вирішення, а також подальшу взаємодію органів державної влади, контролю та прокуратури з метою захисту інтересів держави.

Коментарі

Позначки: ,